Pagina's

vrijdag 20 november 2020

THEMA: SLAPEN (16.11.2020 - 20.11.2020)

Maandag 16.11.202

Vandaag mochten we 5 nieuwe kleuters verwelkomen. Welkom Amélie, Cas, Lewis, Merel en Lars. Er kwamen wel enkele traantjes aan te pas, maar gelukkig waren ze snel afgeleid door al het speelgoed. De nieuwe kleuters gingen al snel op verkenning in ons klasje.










Namiddag vertelde de juf het verhaal ‘Anna gaat slapen’. Ook wij mochten vertellen over ons slaapritueel.

We speelden in de verschillende hoeken van de klas.

 

Dinsdag 17.11.2020

We gingen turnen met meester Chris. Na de speeltijd mochten de nieuwe kleuters 'Anna' kleuren. Hier komen naderhand de versjes en de liedjes aan te hangen. Wat een mooie creaties😀!

















Woensdag 18.11.2020

Vandaag mochten we in onze pyjama naar school komen. Vandaag kregen we een lekkere banaan op school.

Vandaag gingen enkel de vlinders (3-jarigen) turnen met meester Chris. De rupsjes (2,5-jarigen) bleven in de klas omdat de 2 stagiaires een activiteit voorzien hadden rond zindelijkheid. Juf Anke vertelde het verhaal ‘Waar is mijn potje?’. Daarna mochten ze opdrachtjes uitvoeren met wc-papier bij juf Inne.



















Na de speeltijd vierden we de 3de verjaardag van Noor! Gelukkige verjaardag, lieve Noor! Ze had ook een leuk spelletje meegebracht voor de klas. Bedankt, Noor! Juf Inne speelde het spel met een aantal kleuters.













De vlinders mochten de trein inkleuren. 
Want de 7 oudsten (de kleuters die op dit moment 3 jaar zijn) gaan maandag naar de 1ste kleuterklas. Spannend, zowel voor de kleuters als voor de juf 😉! De overige 4 kleuters gaan normaal gezien in januari naar juf Tessa.











De rupsjes mochten het dekentje van Anna mooi inkleuren.







Donderdag 19.11.2020

Vandaag maakte de juf foto’s van de kindjes van onze klas (in de voormiddag). De overige kleuters werden telkens opgevangen door juf Anita.


Namiddag vertelde de juf het verhaal 'Slapen met Fien en Milo'. Daarna speelden we een sorteerspel. Hierbij moesten we het juiste kussentje, dekentje, en knuffeltje vinden voor elk kindje.











Vrijdag 20.11.2020

Vandaag ging onze juf de foto’s van alle andere klassen nemen, dus werden wij opgevangen door juf Vicky. De 7 oudste kleuters mochten al eens even bij juf Tessa in het klasje spelen om een beetje te wennen. 




Dat was erg fijn! De juf gaat jullie missen maar jullie gaan dat goed doen bij juf Tessa! Aan de ouders van deze kindjes: bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten